Ons kantoor

FHK advocaten is een klein zelfstandig kantoor opgericht in 1994, gevestigd in het centrum van Haarlem, met al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van vreemdelingenrecht. Het team bestaat uit drie advocaten en een tweetal ondersteunende administratieve medewerkers.

Vanwege de jarenlange samenwerking is de werkwijze binnen FHK advocaten efficiënt en doelgericht. Onze klanten kennen we bij naam en de dossiers zijn volledig in eigen beheer.

frans-fonville-gr

Mr. Frans Fonville

fonville@fhk-advocaten.nl

Voor vragen aangaande het Europees migratierecht (Europese verblijfskaarten, Schengenvisa) bent u bij Frans Fonville aan het juiste adres. Frans Fonville is zijn loopbaan begonnen in de algemene praktijk, maar het vreemdelingenrecht bleef aan hem trekken. Sinds 1990 houdt hij zich dan ook vooral bezig met het bijstaan van buitenlanders die problemen hebben met het verkrijgen of behouden van verblijfsrecht in Nederland.

Frans Fonville is in 1981 aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd met als keuzevak Vreemdelingenrecht. Werkzaam sinds 1983. Naast zijn werkzaamheden bij FHK advocaten is hij onder andere docent bij Opleidingen Sociaal Recht (OSR) te Utrecht, auteur van de Best Practice Guide Vreemdelingenbewaring (Boom Juridische Uitgevers), co-auteur van ‘Europees Migratierecht’ (SDU) en annotator van uitspraken in verschillende juridische tijdschriften.

Hij is onder meer lid van de Specialistenvereniging Migratierechtadvocaten.

Uco Koopmans is, na eerder werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg, sinds 1988 advocaat en als zodanig gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht. Meer in het bijzonder houdt hij zich bezig met medische verblijfsprocedures. Uco Koopmans is onder meer lid van de Vereniging voor rechtshulp aan vreemdelingen.

anton-hol-gr

Mr. Drs. Anton Hol

hol@fhk-advocaten.nl

Anton Hol is binnen FHK- advocaten de specialist op het gebied van asielrecht. Al meer dan twintig jaar begeleidt hij asielzoekers en voert hij als zodanig procedures bij nationale en internationale rechterlijke instanties.

Hij heeft een grote belangstelling voor en kennis van de politieke en mensenrechtensituatie in de landen van het Midden-Oosten. Tevens is hij lid van VluchtelingenWerk Nederland en van de Vereniging voor rechtshulp aan vreemdelingen.

Anton Hol is in 1987 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in, onder meer, Internationaal Recht. Werkzaam geweest bij Stichting Eurasyl in Alkmaar en nu bij FHK-advocaten, waarvan hij een van de oprichters is.

Bel mij

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.